Hyggeklubben

Mårslet Hyggeklub henvender sig til pensionister og efterlønsmodtagere bosat i Mårslet Sogn til uforpligtende sammenkomster i Sognehuset med mange interessante og spændende arrangementer.

 

 

Hyggeklubben mødes altid den 2. tirsdag i måneden fra kl. 14.00-16.00, undtagen i månederne juni, juli og august. Det er gratis at deltage med undtagelse af udflugterne. Der bliver serveret hjemmebag og kaffe til 40 kr.  

Hyggeklubbens program for 2020/2021

 

 

Tirsdag d. 8. september kl. 14.00 - aFLYST!!

SANG OG MUSIK

Dette arrangement er AFLYST!!!

Philip Faber bliver det ikke, men derimod Pia Labohn, tidligere organist ved Mårslet Kirke gennem de seneste 25 år. Ved denne sangeftermiddag synger vi årstidens sange fra Højskolesangbogen og synger desuden med på potpourrier over sange fra ”morfars tid” – dvs. 30´erne og 40´erne. Der bliver også mulighed for at ønske sin favoritsang fra Højskolesangbogen, inden vi slutter af med de legendariske ”Aftenklokkerne” med Pia ved klaveret. Pia medbringer sin mand, Henry Bleeg, som tager violinen med.

 

 

TORSDAG d. 8. oktober kl. 10.15  Bemærk tidspunkt!

LØVFALDSTUR

Bussen kører fra Sognehuset kl. 10.15. Vi får en let frokost på Korning Kro og derefter går turen til Bindeballe Købmandsgård, hvor vi går rundt på egen hånd og også får eftermiddagskaffe.

Hjemkomst ca. kl. 17.15   Pris pr. person 150,- kr. excl. drikkevarer

Tilmelding senest 27. september til 86 93 60 38 – else.svendsen@gmail.com

 

 

Tirsdag d. 10. november kl. 14.00

ORIGINALERNE I MIT LIV

Karsten Hansen, kendt fra TV2-østjylland, giver os en rejse i ord gennem en bondesøns opvækst med fokus på alle dem ingen havde brug for. Mennesker som fortjener, at deres historie bliver fortalt smukt – og med et glimt i øjet. Det er fortællerens egen historie med humor og gribende øjeblikke, men samtidig er det manges historie, for vi var mange, som voksede op i det landbrugsland, som så drastisk skiftede karakter, da hesten forsvandt, og gårdene blev større og større.

 

 

Tirsdag d. 12. januar kl. 14.00

INDIEN I DAG

Vi får besøg af Margrethe Bogner  og hendes mand, Birger, som vil beskrive ”deres” Indien, hvor de har rejst op til flere gange årligt siden 2002. Indien er drømmenes og romantikkens land - et land med eventyrlig rigdom og eventyrlig fattigdom, pragt og pjalter, paladser og usle hytter, et land med mange nationer og sprog, tusinde religioner og to millioner guder. Margrethe og Birger vil med egne ord og billeder sætte fokus på det Indien, de har lært at kende og fortælle om personer, de har mødt, og projekter de er med i.

 

 

Tirsdag d. 9. februar kl. 14.00

MUSIKALSK UNDERHOLDNING

Stensballe Harmonikaklub  vil med ca. 10 musikanter spille ørehængere fra Giro 413 og meget andet. Der vil også være plads fællessang.

 

 

Tirsdag d. 9. marts kl. 14.00

EN MÅRSLETTER FORTÆLLER

Anders Errboe har lovet at komme på besøg og fortælle om……..

Ja, det bliver en overraskelse.

 

 

Tirsdag d. 13. april kl. 14.00

EN ANDEN MÅRSLETTER FORTÆLLER

Rie Carlsen har vel nærmest altid været interesseret i lokalhistorie, og derfor er hun stadig at finde i Egnsarkivet som hjælper. Hun vil denne eftermiddag vise billeder og fortælle historier om det gamle Mårslet Sogn, dens indbyggere og handelslivet.

 

 

TORSDAG d. 11. maj

Heldagsudflugt

Vi prøver at få turen til Tirpitz Museet gennemført.

Ingen begivenheder fundet.

Tilmelding

Der er ingen tilmelding til arrangementerne. Men vær opmærksom på at udflugterne kræver tilmelding.