Et gratis tilbud om samvær og samtale mellem voksne, der har mistet 

Sorggruppen i Mårslet Sogn .

Så er det igen muligt at deltage i en sorggruppe. Den begynder mandag den 6. september 2020 kl. 16.00. Gruppen mødes i Mårslet Sognehus. Et møde varer ca. to timer, og der afholdes møde hver anden mandag, i alt 8 gange.

 

”Som jeg har det lige nu, er det godt at være sammen med andre og at blive hørt og forstået”. Det er et af de udsagn, vi har hørt i tidligere grupper. Det kan være svært at finde personer i ens omgangskreds, som i længden kan rumme og forstå den smerte, som sorgen over at have mistet en af sine nærmeste, indebærer. Et andet udsagn er: ”Min omverden synes, jeg hurtigt skal se at komme videre, men så hurtig er sorg ikke, skal jeg hilse og sige”.

I gruppen er der tavshedspligt, men deltagerne lærer selvfølgelig hinanden at kende. Det kan give mulighed for at få en kontakt, som man også efter forløbets afslutning kan have glæde af. Gruppen ledes af Susanne Lauritsen og Kaj Lolholm.

Har du brug for, eller kender en, der har brug for at deltage i gruppen for voksne, kan henvendelse ske til Susanne Lauritsen, tlf.nr. 2532 4657 eller mail susanne.lauritsen@gmail.com 

Susanne Lauritsen og Kaj Lolholm 

Sorg og livsmodsgruppen mødes hver anden mandagen i sognehuset kl. 16.00. Et møde varer ca. to timer, i alt 8 gange.

Da gruppen er en lukket gruppe er det ikke muligt at være med uden tilmelding. Information om opstart af ny gruppe finder du her på hjemmeside samt i Mårslet bladet når tiden nærmere sig. 

Ingen begivenheder fundet.

Tilmelding

Har du brug for, eller kender en, der har brug for at deltage i gruppen for voksne, kan henvendelse ske til Susanne Lauritsen, tlf.nr. 2532 4657 eller mail susanne.lauritsen@gmail.com.