Du er her:

Udsmykning på alteret

Mårslet kirke er nyrenoveret, og det flotte resultat har givet kunstudvalget mod på at fortsætte forskønnelsen i kirken. Vores næste mål er at forskønne udsmykningen på alteret. Det er en proces, som vil tage et stykke tid, hvor vi vil eksperimentere med forskellige udtryk på alteret. F. eks. har vi siden genindvielse undladt at bruge alterdugen.
De forskellige udtryk, som vi afprøver, skal styrke os i vores beslutning, når vi i løbet af 2021 vil arbejde med ny kunst på alteret med professionelle kunstnere.
Vores syvarmede lysestage, som er fra begyndelse af 1900 tallet, vil indgå i vores næste udsmykningsforsøg. Den stod oprindelig på alteret, men da jernkorset kom til, blev den syvarmede lysestage placeret på en granitsøjle ved opgangen til prædikestolen.
Eventuelle kommentarer på vores udsmykningsforsøg kan sendes til kirketjeneren.

Mårslet menighedsråd

Del dette: