Du er her:

Vi holder igen gudstjeneste

Det er med stor glæde, at vi igen kan fejre gudstjeneste sammen i Mårslet Kirke.

Der er tale om en gudstjeneste af max. 30 minutters varighed. Man skal bære mundbind, og der er ikke nadver og deles heller ikke sangark eller salmebøger ud. Vi hører korte salmer og enkelte vers sunget af kirkesangeren, da der ikke må synges i fællesskab af menigheden. Det er en god idé at medbringe egen salmebog, hvis man har lyst til at følge med i dagens tekst, som der prædikes kort over af Signe Høg.

Med de nye restriktioner har Mårslet Kirke plads til max 30 gudstjenestedeltagere, som alle bedes iagttage en afstand til andre ikke-nære relationer på mindst 2 meter.

Vi håber alle vil hjælpe med til, at overholde retningslinjerne så vi kan holde gudstjenester med hinanden på en god og sikker måde.

Del dette: